GİRİŞ:

‘DARWINİZM'İN BÜYÜSÜ’ NE DEMEKTİR”

             İlk bakışta son derece aklı başında ve kültürlü görünen bir kişiyle karşılaştığınızı varsayalım. Bu kişinin konuşmasının da sahip olduğunu düşündüğünüz kültürü ve aklı yansıtacağını düşünürsünüz doğal olarak. Ancak bu kişi konuşmaya başlayınca sizi hayrete düşürecek kadar saçma ve inanılmaz şeyler söylemeye başlasın, hem de aklı başında görüntüsünü hiç değiştirmeden. Örneğin siyahın beyaz olduğu konusunda ısrar ediyor veya gökyüzündeki bulutların aslında pamuk yığınları olduğunu söylüyor olsun. Aklı başında, normal bir şuura ve muhakemeye sahip bir insanın inanmayacağı şeylere inansın. Dışarıda hava günlük güneşlikken yağmur yağdığını iddia etsin. Dışarı çıkartıp güneşi görmesini sağlasanız bile o yağmur yağdığını ve hatta ıslandığını iddia etmekte kararlı davransın.
Böyle bir insan görseniz, onu çeşitli sıfatlarla tanımlayabilirsiniz. Aklını yitirdiğini, bilincini kaybettiğini hatta "çıldırdığını" bile söyleyebilirsiniz. Onun içinde bulunduğu durumu anlatmak için söyleyebileceğiniz sözlerden biri de büyük bir olasılıkla "Adeta büyülenmiş gibi, gerçekleri kesinlikle göremiyor!" olur.

                İşte buradaki "büyülenmiş" kelimesi son derece önemlidir. Çünkü halk arasında büyü, çeşitli yöntemler ve tılsımlı sözcükler kullanarak bir insana istemediği bir şeyi yaptırmak, bir kişiyi kontrol altına almak, inanılması mantık dışı olan şeylere inandırmak, kişilere zarar vermek ve halüsinasyon gibi yöntemlerle onları düşünemeyecek hale getirmek için kullanılır. Kısaca büyünün amacı, insanın başka bir kişinin veya gücün kontrolü altına girmesini ve en olmadık şeylere inanmasını sağlamaktır.

                  Bu kitaba Darwinizm'in Karanlık Büyüsü isminin verilmesinin nedeni de işte büyünün bu özelliğinden kaynaklanmaktadır. Darwinizm'de de amaç, insanların son derece açık ve kesin bir gerçek olan yaratılış gerçeğini inkar etmelerini ve akıl dışı bir safsata olan evrim teorisine inanmalarını sağlamaktır. Darwinizm büyüsünün etkisi altına giren bir insan aynı zamanda evrim teorisini savunan kişilerin kontrolü altına girmiş demektir. Darwinizm ya da evrim teorisi, aynı siyaha ak denmesi gibi inanılması imkansız, akıl ve mantık dışı bir inançtır. Ancak son 150 yıldır, sayısız insan bu fikre garip bir tutku ile bağlanmıştır ve hiçbir şey onları bu inançlarından vazgeçirememektedir. Gözlerinin önüne serilen tüm bilimsel deliller, apaçık gerçekler onların üzerindeki bu büyüyü kaldıramamıştır. Aynı günlük güneşlik bir ortamda, yağmur yağdığı ve hatta bizzat ıslandığı konusunda ısrar eden "büyülenmiş" adam gibi…

                   Belki de şu an aklınızdan Darwinistlerin içinde bulunduğu durumu büyü yerine akıl veya kavrayış yetersizliği ile açıklamak daha yerinde olur diye geçiriyor olabilirsiniz. Ancak Darwinizm'e inanan insanların içinde eğitimli, profesör ünvanına sahip, hatta Nobel ödülü alan insanlar dahi olması, onların kavrayış yetersizliğinden ziyade adeta "bir büyünün etkisi altında" olduklarını göstermektedir.

                   Bu kitabın amacı, Darwinizm büyüsünün yöntemlerini ve aynı zamanda bu büyünün etkisinin kaybolmaması için çaba harcayan Darwinistlerin tutumunu deşifre ederek, insanları bu olumsuz etkiden kurtarmaktır. Aynı zamanda bu insanların akıl ve vicdanları ile kendi iradelerini kullanarak düşünebilmelerine ve apaçık olan yaratılış gerçeğini görmelerine yardımcı olmaktır.

                       Etkisi altında kaldığı Darwinist büyüden kurtularak yaratılış gerçeğini gören insan, böylelikle kendisini yaratmış olan Alemlerin Rabbi      Allah'ı da tanıyacaktır. Bu, insan için en büyük kurtuluştur, çünkü bu dünyadaki varlığımızın tek amacı Allah'ı tanımak ve O'na kul olmaktır.